Az az igazság, hogy a tüntetésre szervezett közös ellenállás megmozgatta a fantáziámat és Örjöngő szurikáta cinktárssal azt beszéltük, lenne értelme összehozni egy offline találkozót. Tavaly is jól szórakoztunk, és reméljük idén a földrengés is elmarad.

Szóval akinek van kedve csatlakozni, az szálljon be itt alant a megfelelő időpont és helyszín kiválasztásába. Esetleg ha valakinek van jobb ötlete a szervezés kivitelezésre, az se tartsa magába! Esetleg megpróbálunk rábeszélni Cink/Gawker szerzőket is a csatlakozásra.

Update (2014-11-23):

Eddig 10 ember jelezte, hogy érdeklődik. Ha munkabarát bulit szeretnénk, akkor a december 13, 19 és 20 időpont körvonalazódik. Van egy jóbarátom, aki most egy jó kis szórakozóhelyet vezet a Ferenciek terénél, érdeklődöm nála, hogy nekik mikor lenne optimális, és jelentkezem újra.

Update (2014-11-24):

Közel 40 ember jelezte, hogy szívesen csatlakozna!!! Úgy láttam, hogy a legtöbb embernek ez volt az optimális ezért december 13-án 19 órára lefoglaltam a galériát a Kis Á nevű szórakozóhelyen (Budapest 5. kerület, Irányi utca 25). Külön jó lehet az arra fogékonyak részére, hogy ~22 órakor ott a pincében valami DJ-s dolog kezdődik , szóval aki erre fogékony, ott is jól szórakozhat. Tehát most már nem muszáj jelezned, hogy jössz, vagy nem, egyszerűen csak sétálj el, és beszélgess velünk!

Hamarosan írok egy új bejegyzést a részletekről.