Az az igazs√°g, hogy a t√ľntet√©sre szervezett k√∂z√∂s ellen√°ll√°s megmozgatta a fant√°zi√°mat √©s √Ėrj√∂ngŇĎ szurik√°ta cinkt√°rssal azt besz√©lt√ľk, lenne √©rtelme √∂sszehozni egy offline tal√°lkoz√≥t. Tavaly is j√≥l sz√≥rakoztunk, √©s rem√©lj√ľk id√©n a f√∂ldreng√©s is elmarad.

Sz√≥val akinek van kedve csatlakozni, az sz√°lljon be itt alant a megfelelŇĎ idŇĎpont √©s helysz√≠n kiv√°laszt√°s√°ba. Esetleg ha valakinek van jobb √∂tlete a szervez√©s kivitelez√©sre, az se tartsa mag√°ba! Esetleg megpr√≥b√°lunk r√°besz√©lni Cink/Gawker szerzŇĎket is a csatlakoz√°sra.

Update (2014-11-23):

Eddig 10 ember jelezte, hogy √©rdeklŇĎdik. Ha munkabar√°t bulit szeretn√©nk, akkor a december 13, 19 √©s 20 idŇĎpont k√∂rvonalaz√≥dik. Van egy j√≥bar√°tom, aki most egy j√≥ kis sz√≥rakoz√≥helyet vezet a Ferenciek ter√©n√©l, √©rdeklŇĎd√∂m n√°la, hogy nekik mikor lenne optim√°lis, √©s jelentkezem √ļjra.

Advertisement

Update (2014-11-24):

K√∂zel 40 ember jelezte, hogy sz√≠vesen csatlakozna!!! √ögy l√°ttam, hogy a legt√∂bb embernek ez volt az optim√°lis ez√©rt december 13-√°n 19 √≥r√°ra lefoglaltam a gal√©ri√°t a Kis √Ā nevŇĪ sz√≥rakoz√≥helyen (Budapest 5. ker√ľlet, Ir√°nyi utca 25). K√ľl√∂n j√≥ lehet az arra fog√©konyak r√©sz√©re, hogy ~22 √≥rakor ott a pinc√©ben valami DJ-s dolog kezdŇĎdik , sz√≥val aki erre fog√©kony, ott is j√≥l sz√≥rakozhat. Teh√°t most m√°r nem musz√°j jelezned, hogy j√∂ssz, vagy nem, egyszerŇĪen csak s√©t√°lj el, √©s besz√©lgess vel√ľnk!

Advertisement

Hamarosan √≠rok egy √ļj bejegyz√©st a r√©szletekrŇĎl.