Illustration for article titled Cinkes összeröffenés

Az az igazság, hogy a tüntetésre szervezett közös ellenállás megmozgatta a fantáziámat és Örjöngő szurikáta cinktárssal azt beszéltük, lenne értelme összehozni egy offline találkozót. Tavaly is jól szórakoztunk, és reméljük idén a földrengés is elmarad.

Advertisement

Szóval akinek van kedve csatlakozni, az szálljon be itt alant a megfelelő időpont és helyszín kiválasztásába. Esetleg ha valakinek van jobb ötlete a szervezés kivitelezésre, az se tartsa magába! Esetleg megpróbálunk rábeszélni Cink/Gawker szerzőket is a csatlakozásra.

Advertisement

Update (2014-11-23):

Eddig 10 ember jelezte, hogy érdeklődik. Ha munkabarát bulit szeretnénk, akkor a december 13, 19 és 20 időpont körvonalazódik. Van egy jóbarátom, aki most egy jó kis szórakozóhelyet vezet a Ferenciek terénél, érdeklődöm nála, hogy nekik mikor lenne optimális, és jelentkezem újra.

Advertisement

Update (2014-11-24):

Közel 40 ember jelezte, hogy szívesen csatlakozna!!! Úgy láttam, hogy a legtöbb embernek ez volt az optimális ezért december 13-án 19 órára lefoglaltam a galériát a Kis Á nevű szórakozóhelyen (Budapest 5. kerület, Irányi utca 25). Külön jó lehet az arra fogékonyak részére, hogy ~22 órakor ott a pincében valami DJ-s dolog kezdődik , szóval aki erre fogékony, ott is jól szórakozhat. Tehát most már nem muszáj jelezned, hogy jössz, vagy nem, egyszerűen csak sétálj el, és beszélgess velünk!

Advertisement

Hamarosan írok egy új bejegyzést a részletekről.

Share This Story

Get our newsletter