Szombaton összejött a magyar Kinja lakók apraja-nagyja, és egy jót beszélgettünk. Szerintem nagyon jól sikerült a találkozó, legalábbis az a része, amire emlékszem, mert bevallom fényes jókedvemben kicsit túltoltam az alkoholfogyasztást, ezért elnézést kérek, ha nem emlékszem mindenre pontosan.

Advertisement

Elég nehéz összefoglalni az eseményt, de teszek rá egy gyenge próbát. Én a kiírt időpont előtt negyed órával érkeztem, és Gasparus Magnus már ott várt ránk, de szépen sorban jöttek a többiek is: Aranykakas, Bebber, Norton, Mr.Hummer, Andy Landy, Hammer, Tist és így tovább... Szerintem olyan 30-an lehettünk a legtöbben, sokan kénytelenek voltak valami miatt visszamondani. Szervezőtársammal, örjöngő szurikátával először telefonon próbáltuk tartani a kapcsolatot, de bevallom, nem tudom már, hogy végül is eljutott-e hozzánk a buliba, mindenesetre az tuti, hogy jól érezte magát a vonal túloldalán ő is. :)

Az elején még megpróbáltunk a földszinten beszélgetni, de hamar láttuk, hogy egyszerűbb felmenni a galériára, ahol először körbeültünk egy asztalt, nyomtunk egy rövid bemutatkozókört, és jöttek sorban a többiek is. Később, amikor már sokasodtunk, elkezdődött a kiscsoportos műhelymunka, és én már nem is tudtam követni az érkezőket. A névvel hozzászólókon kívül csatlakoztak hozzánk "read only" olvasók is, majd a Cink (és Gawker) munkatársai is. Nekem jó érzés volt a nickekhez arcokat, konkrét személyeket kapcsolni.

Köszönöm mindenkinek, aki eljött, vagy lélekben velünk volt, szerintem egy év múlva újra találkozunk! :)

ui: Bevallom én direkt nem készítettem fotókat, és nem írtam konkrétumot senkiről, igyekszem mindenkinek az inkognitóját tiszteletben tartani. Ha valaki készített fotókat, és szeretné megosztani a többiekkel, fel tudom ajánlani, hogy ha elküldi nekem a bagameri kukac indamail pont hu címre, akkor én felteszem egy rejtett inda fotóalbumba, és az album linkjét továbbítom az érdeklődőknek.