Szombaton összejött a magyar Kinja lakók apraja-nagyja, és egy jót beszélgettünk. Szerintem nagyon jól sikerült a találkozó, legalábbis az a része, amire emlékszem, mert bevallom fényes jókedvemben kicsit túltoltam az alkoholfogyasztást, ezért elnézést kérek, ha nem emlékszem mindenre pontosan.

Elég nehéz összefoglalni az eseményt, de teszek rá egy gyenge próbát. Én a kiírt időpont előtt negyed órával érkeztem, és Gasparus Magnus már ott várt ránk, de szépen sorban jöttek a többiek is: Aranykakas, Bebber, Norton, Mr.Hummer, Andy Landy, Hammer, Tist és így tovább... Szerintem olyan 30-an lehettünk a legtöbben, sokan kénytelenek voltak valami miatt visszamondani. Szervezőtársammal, örjöngő szurikátával először telefonon próbáltuk tartani a kapcsolatot, de bevallom, nem tudom már, hogy végül is eljutott-e hozzánk a buliba, mindenesetre az tuti, hogy jól érezte magát a vonal túloldalán ő is. :)

Az elején még megpróbáltunk a földszinten beszélgetni, de hamar láttuk, hogy egyszerűbb felmenni a galériára, ahol először körbeültünk egy asztalt, nyomtunk egy rövid bemutatkozókört, és jöttek sorban a többiek is. Később, amikor már sokasodtunk, elkezdődött a kiscsoportos műhelymunka, és én már nem is tudtam követni az érkezőket. A névvel hozzászólókon kívül csatlakoztak hozzánk "read only" olvasók is, majd a Cink (és Gawker) munkatársai is. Nekem jó érzés volt a nickekhez arcokat, konkrét személyeket kapcsolni.

Advertisement

Köszönöm mindenkinek, aki eljött, vagy lélekben velünk volt, szerintem egy év múlva újra találkozunk! :)

ui: Bevallom én direkt nem készítettem fotókat, és nem írtam konkrétumot senkiről, igyekszem mindenkinek az inkognitóját tiszteletben tartani. Ha valaki készített fotókat, és szeretné megosztani a többiekkel, fel tudom ajánlani, hogy ha elküldi nekem a bagameri kukac indamail pont hu címre, akkor én felteszem egy rejtett inda fotóalbumba, és az album linkjét továbbítom az érdeklődőknek.